Stamboom familie van der Eem
aantekeningen bij het onderzoek naar de stamboom / het geslacht van der Eem   Welkom op de website van de familie van der Eem, met aantekeningen bij het genealogisch onderzoek naar de stamboom van dit Hollandse geslacht.

   Begin 2003 startte de eerste website (toen nog als een besloten groep) van 'de familie van der Eem'. In de loop der tijd is veel informatie vergaard, ingewonnen, aangeleverd en gedocumenteerd. We willen u graag deelgenoot maken van al deze informatie.
   Om het zoeken te vergemakkelijken hier enkele aanwijzingen bij het gebruik van de website.

   Links ziet u een opsomming van de beschikbare documenten. De één bevat een eenvoudig verhaal. De ander is gevuld met complete dossiers aan familie- en/of persoonsgegevens.
   Gaat u naar een dergelijk laatstgenoemd dossier dan zal dit document zich (noodzakelijkerwijs) openen in een nieuw venster.
   Als u dit venster met de links naar de verschillende dossiers open laat staan is een volgende zoektocht eenvoudig weer op te starten.

   Heeft u aanvullende gegevens of zijn er onderdelen in de dossiers waarop u commentaar en/of kritiek heeft: schroom niet ons hierover te informeren. Gebruik hiervoor de onderstaande link.

   Veel lees- en ontdekplezier,
   Peter van der Eem

    e-mail  waarom deze zoektocht  de roots van Peter van der Eem