Stamboom familie van Elsacker
aantekeningen bij het onderzoek naar de stamboom / het geslacht van Elzakkers


   Welkom op de website van de familie van der Eem met de verhandeling van de familie van Elsacker, een van oorsprong Hollands geslacht, door de loop der tijd ondergebracht in de provincie Antwerpen van België, maar met vertakkingen in Nederland.

   Begin 2003 startte de eerste website van "de familie van der Eem". In de loop der tijd is veel informatie toegevoegd, zoals de families van de grootouders Romijn, Rietveld en Orthel.
   Van Elzakkers is de familienaam van Wilma, de vrouw van Peter van der Eem. Daaronder vallen dan ook meteen de familienamen Maas, Willems en Hijmans: haar grootouders. We willen u graag deelgenoot maken van de beschikbare informatie. Hoe twee eeuwenoude Hollandse families pas samensmelten aan het eind 20ste eeuw.

   Om het zoeken te vergemakkelijken hier enkele aanwijzingen bij het gebruik van de website.
   Links ziet u een opsomming van de beschikbare documenten. De één bevat een eenvoudig verhaal. De ander is gevuld met complete dossiers aan familie- en/of persoonsgegevens.
   Gaat u naar een dergelijk laatstgenoemd dossier dan zal dit document zich (noodzakelijkerwijs) openen in een nieuw venster.
   Als u dit venster met de links naar de verschillende dossiers open laat staan is een volgende zoektocht eenvoudig weer op te starten.

   Heeft u aanvullende gegevens of zijn er onderdelen in de dossiers waarop u commentaar en/of kritiek heeft: schroom niet ons hierover te informeren. Gebruik hiervoor de onderstaande link.

   Veel lees- en ontdekplezier, Peter van der Eem

    e-mail   de grondlegger van deze zoektocht   de roots van Wilma van der Eem - van Elzakkers